Adrian David, MERIDIAN: Am vandut masini de ocazie de 5 mil. euro, vrem sa dezvoltam afacerea

Compania MERIDIAN a comercializat anul acesta circa 1.000 de masini second-hand in valoare de 5 milioane euro si mizeaza pe cresterea vanzarilor pe o piata cu un trend ascendent.

In 2010, am vandut circa 1.000 de masini second-hand, in valoare de 5 milioane de euro. Vrem sa crestem pe zona de masini rulate, pentru ca piata romaneasca este in urcare. In Franta, dealerii Dacia-Renault au cel mai mare procent din cifra de afaceri din vanzarile de masini rulate, la noi inca nu s-a ajuns la nivelul acesta, dar trendul este in aceasta directie”, a declarat Adrian David, directorul general MERIDIAN Auto.

MERIDIAN Auto este dealer Dacia-Renault si detine in Bucuresti doua showroom-uri, MERIDIAN SUD si MERIDIAN VEST.

Potrivit lui David, “vanzarile de masini rulate aduc 15-20% din cifra de afaceri. Din vanzari, Dacia si Renault detin 40%, restul fiind alte marci de masini second-hand”.

Compania are in Bucuresti 3 parcuri cu masini rulate, doua in sud si unul in vest.

Prin programul Remat, compania a realizat circa 80% din vanzari. In 2010, MERIDIAN a avut circa 20 de contracte de flote, reprezentand 20% din vanzari.

Articolul poate fi citit si aici: http://www.wall-street.ro/articol/Auto/93374/David-Meridian-Am-vandut-masini-de-ocazie-de-5-mil-euro-vrem-sa-dezvoltam-afacerea.html  
Inapoi la pagina de presa
Contact biroul de presa

marketing@meridiangrup.ro