MERIDIAN Ocazie

www.meridianocazie.ro

MERIDIAN Ocazie este unul dintre jucatorii importanti de pe piata de masini second-hand din Romania. Pe parcursul intregii sale activitati de pana acum, MERIDIAN Ocazie a demonstrat in nenumarate randuri ca profesionalismul si dedicarea nu sunt doar declaratii, ci principii pe care isi bazeaza si isi desfasoara activitatea zi de zi.

MERIDIAN Ocazie ofera clientilor sai un pachet complet de servicii: consultanta, vanzare de autoturisme de ocazie, buy back, asigurari RCA si CASCO, servicii post-vanzare si solutii de finantare.

Atuurile noastre sunt diversitatea de masini expuse in trei parcuri auto din Bucuresti, transparenta in relatia cu clientii, serviciul de buy-back pentru clientii care doresc sa isi schimbe vechiul autoturism cu unul nou, garantia de pana la 12 luni pe care o oferim pentru masinile din parcurile noastre, precum si serviciile de post-vanzare.

Fiecare masina este verificata inainte de livrare. Doar asa, achizitionand o masina de calitate, verificata si testata, cu garantie si revizie, clientii nostri pot fi siguri de alegerea facuta.