MERIDIAN VEST

www.automeridian.ro

MERIDIAN VEST, reprezentant al marcilor Dacia si Renault (turisme si auto comerciale usoare din gama Dacia - Renault, atat noi, cat si de ocazie) este situat in partea de VEST a municipiului Bucuresti, in cartierul Militari. 

MERIDIAN VEST  pune la dispozitia clientilor spatii generoase ce au ca destinatie vanzare de autoturisme, dar si servicii post vanzare (atelier de caroserie, atelier de mecanica, linie ITP). MERIDIAN VEST este catalogata drept o concesiune de categorie mare, ce se intinde pe o suprafata de 15.000 mp, suprafata construita fiind de 6.000 mp.

La inceputul anului 2014, MERIDIAN VEST a fost ales pentru a reprezenta noul concept pilot de showroom Renault Store, implementat de Renault. Conceptul pune in aplicare ideea de a depasi limitele unui simplu spatiu de vanzare a masinilor si vine in intampinarea clientilor cu un showroom interactiv ce dispune de tablete conectate la internet cu ajutorul carora clientii pot afla informatii suplimentare despre  produsele si serviciile Renault.