Companiile din grupul MERIDIAN isi desfasoara activitatea in domenii diverse, obiectivul principal fiind acelasi: furnizarea de produse si servicii de calitate clientilor sai. 

MERIDIAN AUTO - este format din trei concesiuni specializate in vanzarea de masini noi Dacia-Renault, service auto - atelier mecanica si atelier caroserie - Dacia-Renault si multimarca.

Unde ne gasiti?

  • MERIDIAN SUD: Str Turnu Magurele, nr 52 – 62, Sector 4, Bucuresti;
  • MERIDIAN VEST: B-dul Iuliu Maniu, nr 319 – 329, Sector 6, Bucuresti;
  • MERIDIAN NORD: B-dul Pipera, nr 1 / IX, Zona Barbu Vacarescu, Floreasca , Ilfov.

MERIDIAN Ocaziein cele 3 expozitii de masini rulate, ofera servicii de: vanzare vehicule si utilitare second hand cu ITP valabil si garantie, achizitie de vehicule rulate.  

MERIDIAN Leasing - finantare auto prin leasing operational si leasing financiar.

MERIDIAN Asigurari – servicii de asigurare (CASCO, RCA, viata, locuinta, etc.).

MERIDIAN RENT A CAR - servicii de inchirieri auto pe termen scurt, mediu si lung.

MERIDIAN TAXI este mai mult decat o companie de taxi. Este partenerul tau de incredere!  

MERIDIAN Construct – are ca obiect de activitate executia la cheie a lucrarilor de constructii civile si industriale, precum si derularea de proiecte imobiliare. 

ASCEND Media - Agentie de publicitate neconventionala, care ofera doua tipuri de promovare: publicitate in/pe masinile de Taxi si publicitate indoor de tipul VCTH (Very Close To Home), respectiv OOH (Out of Home Advertising). 

 

EXCELENTA - Tintim catre cele mai inalte standarde profesionale si depunem toate eforturile pentru a progresa continuu in tot ceea ce facem.

PROFESIONALISM – Suntem dedicati activitatii pe care o desfasuram.

INOVATIE - Ne folosim permanent de experienta dobandita pentru a le livra clientilor nostri solutii practice.

Acestea sunt valorile care stau la baza Grupului MERIDIAN si care i-au guvernat evolutia in cei peste 20 de ani de activitate. Eforturile sustinute pentru aplicarea acestor valori au facut ca MERIDIAN Grup sa devina nu doar o companie importanta din mediul de business din Romania, ci si un partener de incredere pentru toti clientii si colaboratorii sai.


OAMENII - RESURSA NOASTRA CEA MAI DE PRET

Entuziasmul, spiritul de munca in echipa, precum si permanenta orientare catre dezvoltarea profesionala se reflecta in calitatea serviciilor pe care le oferim.

 „Nu îţi coborî aşteptările pentru a se potrivi cu performanţa ta. Ridică-ţi nivelul de performanţă pentru a se potrivi cu aşteptările tale.” (Ralph Marston)

Produse si servicii
Companiile din grupul MERIDIAN isi desfasoara activitatea in domenii dintre cele mai diverse, obiectivul principal fiind acelasi: furnizarea de produse si servicii de calitate. Vanzari auto noi – ii invitam pe clientii nostri in trei showroom-uri auto MERIDIAN  in care pot admira modele marca Dacia si...

mai multe detalii